Krieghoff

"Once a Krieghoff,
Always a Krieghoff"

Kjells Vapen och Krieghoff har haft ett utökat, väl etablerat samarbete sedan 2016. Detta har resulterat i att vi idag är markndasledande i norden på Krieghoff K80 sportskyttevapen.

Vi tycker att Krieghoff är det optimala premium-märket för våra kunder, såväl sportskyttar som jägare. Vi har för avsikt att bygga långsiktiga relationer och erbjuder därför licenserade sportskyttar ett medlemskap i Team Krieghoff Swe.

Som medlem i Teamet får man fördelaktigt pris på valfri Krieghoff K80 samt löpande erbjudanden på förbrukningsmaterial, fysträning m.m. Den enda motprestationen vi begär är att du som team-medlem agerar som en god ambassadör för sporten samt varumärket Krieghoff/Kjells Vapen AB.

Idag består Teamet av ca. 70 ambassadörer som tävlar och tränar i grenarna Sporting, Skeet och Trap.

Varmt välkommen till Team Krieghoff Swe/Kjells Vapen i Götene, reg. huvudåterförsäljare Krieghoff K80!

Vill du veta mer?

Kjells Vapen i Götene är registrerad huvudåterförsäljare för Krieghoff K80 i Sverige Vi har nästan alltid nya, osålda K80 på gång till butiken i Götene för omgående leverans.

Esa Kölegård har sedan starten varit ansvarig för Krieghoff K80 samt Team Krieghoff. Han sköter allt från sin hemort i Jämtland för att vi ska kunna erbjuda den höga nivå av service och support som Krieghoff erbjuder över hela världen. Leveranser av nya K80 sker alltid via butiken Kjells Vapen i Götene.

Vill du veta mer om Krieghoff K80, leveranstider m.m. är det Esa du ska kontakta. För att komma i kontakt med honom kan du använda uppgifterna nedan eller formuläret intill.

Esa strävar alltid efter att återkoppla omgående.