Kjells vapen
Jaguar Gruppen
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filtrera på kategori

Köp- och leveransvillkor

Vi kan inte skicka ammunition med våra fraktbolag. Tyvärr sätter det stopp även på hur du kan bevisa att du har licens för viss kaliber. Håller på och kollar om man kan lösa detta med tex bankID osv. 

 

Vapenköp                                                                                                                                                                 

Reservation att vapen kan vara reserverade eller köpta via butik/telefon. Ta kontakt med säljare för 100% beställning. När order kommit till oss så fixar vi licensansökan åt kunden med hjälp av ifyllda uppgifter. Sen postar vi detta nästkommande dag. Och det tar upp till 3 veckor innan inbetalningskort från polisen kommer till adressen köparen uppgett. Dröjer det längre bör man höra av sig till Kjells vapen. Detta gäller även vid köp i fysisk butik.

Frakt på vapen är 900 kr. 2 kollin “LICENSPLIKTIGA”

Ljuddämpare, pipa vapendel 1 kolli 450 kr.

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3-7 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

 

Leveranssätt

Man kan välja hämta i våran butik i GÖTENE men betala via SVEA eller välja hemskickad mot en fraktkostnad.
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/.

 

 

Alltså hämta i butik läggs produkten för hämtning i VÅRAN butik i GÖTENE.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Vi skickar enbart inom Sverige.

 

Minimiorder
Minimiorder är 50 kr inklusive moms.

 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket.

 

Observera

Att för vapen är fraktkostnaden 900:-  2paket “LICENSPLIKTIGA”

Vapendelar “LICENSPLIKTIGA” är fraktkostnaden 450:-

Vi kan inte skicka ammunition med våra fraktbolag. Tyvärr sätter det stopp även på hur du kan bevisa att du har licens för viss kaliber. Håller på och kollar om man kan lösa detta med tex bankID osv. 

 

Reklamation och returrätt
Vid direkt retur vid köp via webshopen då vänder man bara på fraktsedeln som sitter på utsidan av paketet. Där är den adresserad tillbaka till oss Kjells Vapen. Lägg gärna i orderlappen och på den skriver varför du vill returnera varan. Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Vid reklamationsfall betalar du själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Tillbakaskickning. Packa in produkterna i paketet. Beskriv varför du vill skicka tillbaka produkterna. Namn och telefonnr är bra. Vänd fraktsedeln. Lämna in på ett schenkerombud. Då kommer produkten tillbaka till oss.

Ångerrätten gäller ej vid bruten förpackning eller använd produkt. Kvitton skall uppvisas i butiken.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick
Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Kjells Vapen